

EAFM High-level Consultation for Leaders, Executives and Decision Makers (LEAD) One-day Consultation

Date, Place

Agenda:

09.00	I. Opening and introductions	60 mins
10.00	II. Threats, issues and vision for the future	30 mins
10.30	TEA/COFFEE BREAK and GROUP PHOTO	
11.00	III. Overview of EAFM: What and why of EAFM	45 mins
11.45	IV. National roles, responsibilities and existing frameworks	30 mins
12.15	LUNCH	
13.15	V. Linking Policies to action and importance of EAFM plans	25 mins
13.40	VI. EAFM planning process	25 mins
14.05	VII. Policy trade-offs	25 mins
14.30	VIII. EAFM governance frameworks	30 mins
15.00	TEA/COFFEE BREAK	
15.30	IX. Developing capacity for EAFM	30 mins
16.00	X. Next steps and action plans	45 mins
16.45	XI. Closing	15 mins